wedi Mensolo

banner
wedi Mensolo
Weergegeven:
Sorteren op:

Wedi Mensolo L-Hoekelement

Wedi Mensolo Hoekelementen - U en L vormen voor wegwerken leidingen & afvoerenAfmetingen: Divers..

Vanaf € 46,95 per stuk
Incl. BTW Excl. BTW: € 34,67

Wedi Mensolo U-Hoekelement

Wedi Mensolo Hoekelementen - U en L vormen voor wegwerken leidingen & afvoerenAfmetingen: Divers..

Vanaf € 98,95 per stuk
Incl. BTW Excl. BTW: € 72,69

Wedi Mensolo L & Wedi Mensolo U elementen: onzichtbare leidingen binnen 1 uur

Leidingen verven of sleuven in de muur frezen en de leidingen met beugels in de uitsparing plaatsen. Er bestaan allerlei creatieve oplossingen om leidingen en afvoeren weg te werken. Maar er is ook een andere manier om waterleidingen van het zicht te onttrekken. Met de L- en U-elementen van Wedi Mensolo realiseer je koofjes en hoekafwerkingen in een handomdraai.

 

Toepassing van Wedi Mensolo elementen

In ons assortiment vind je volop slimme artikelen. Wedi Mensolo is daar duidelijk één van. Sterker nog: het is de geheime tip van professionals in de bouw. De bouwplaatvarianten Wedi Mensolo L & Wedi Mensolo U elementen kunnen op allerlei manieren worden toegepast. Denk hierbij aan:

  • Schapoplossing
  • Leidingbekleding
  • Design plankjes en opbergvakken

Voordelen van Wedi Mensolo hoekafwerkingen

Gebruik je de elementen als gevelbekleding? Zorg dan bij voorkeur voor een combinatie van Wedi Mensolo elementen met bouwplaten van wedi. Voor een 100% waterdicht geheel gebruik je voor de naden tussen de platen het afdichtmiddel Wedi 610. Doordat verdere afdichting niet nodig is, profiteert de vakman – o jijzelf – van een korte installatietijd.

 

Niet alleen zorg je zo in een mum van tijd voor een lekvrije doucheruimte, ook zorg je voor een zeer strakke bekleding van buizen. Naast deze voordelen zijn de hoekkokers ook:

  • Warmte-isolerend
  • Voorzien van een kunststof versterkende mortellaag – waardoor elke eindafwerking hecht
  • In verschillende afmetingen verkrijgbaar. De L elementen in hoekvorm lopen uiteen van 150x150mm tot aan 300x300mm. In lengtes van 250cm en 260cm
  • Multi-inzetbaar

Afwerken van wedi hoekkokers

We noemden het al even. Elke eindafwerking hecht aan het oppervlak van de Wedi Mensolo L & Wedi Mensolo U elementen, omdat het materiaal is voorzien van een kunststof versterkende mortellaag. Hierdoor kun je de hoekkokers zowel met tegels of pleisterwerk als met verf afwerken. Ideaal. Want zo zorg je voor een design badkamer waarin je persoonlijk stijl naar elk element wordt doorgetrokken.

 

Vernieuw je badkamerinrichting

Een badkamerinrichting is zo gedaan door de (prefab) materialen van wedi. Door de bouwplaatconstructies is een comfortbadkamer niet alleen toebedeeld aan grotere ruimtes. Ook een kleine badkamer kan in het nieuw gestoken worden met design elementen van wedi. Een kleine ingreep met groots effect is het plaatsen van L-en U-elementen als schapoplossing. Voortaan liggen al jouw verzorgingsproducten binnen handbereik.

 

 

Andere interessante producten:

 

W

Wedi Vapor

Wedi Construct

 

justwedi.nl
4.89 / 5.00 met 71 customer reviews | Trusted Shops