Wedi Badombouw

banner
Wedi Badombouw
Weergegeven:
Sorteren op:

Wedi Bathboard Badombouw

Wedi Bathboard - Waterdichte badombouw Combi van langselementen & kopselementIncl. verstelbare p..

Vanaf € 27,95 per stuk
Incl. BTW Excl. BTW: € 19,44

Wedi Bathboard Shower

Bathboard Shower - Ideale oplossing voor de ombouw van je douchebakEen ombouw voor een douchebak met..

Vanaf € 28,95 per stuk
Incl. BTW Excl. BTW: € 0,00

Wedi Tools Wand Afdichtset

Douchewanden waterdicht afwerken? - Met deze wedi set ben je compleet qua afdichtingEen complete set..

€ 168,95 per set
Incl. BTW Excl. BTW: € 139,63

Badombouw: 100% waterdicht en snel betegelbaar

Ben je al bekend met de bouwplaten van wedi. Deze platen zijn licht, gemakkelijk op maat te maken en na het plaatsen direct te betegelen. Een badombouw kant en klaar. Je vindt ‘m in de wedi bathboard.

 

Tover je bad in een oogwenk om en creëer je eigen spa. Dit doe je heel simpel met een badombouw. En niet zomaar één. Met de waterdichte kops- en langselementen van wedi maak jij in slechts een paar stappen een betegelde badkuip. Klaar voor een ontspannende badsessie? Maak dan gebruik van één van de eerste successen van wedi: de wedi board badkamer.

 

Stappenplan badombouw maken

Waar je eerst met blokken of een geraamte moest werken om een badombouw te maken, kun je nu wel heel snel klaar zijn. Met de volgende stappen krijg jij de badkamer met ligbad van je dromen:

  1. Zet de wedi platen waterpas tegen de badkuip aan voor het bepalen van de juiste maat. Uiteraard heb je de juiste maten vóór de bestelling doorgegeven en zal het element passen. Om de zijdes van de badombouw nauwkeurig te laten passen, zodat deze nét onder de kuiprand valt, zou het kunnen dat je deze iets bij moet snijden. Doe dit met een afbreekmes.
  2. Begin dan door de aanslaglijsten tegen de muur te plaatsen, onder de kuiprand.
  3. Spuit de bovenkant van de waterdichte kops- en langselementen in met 610 wedi lijm- en afdichtmiddel en schuif ze onder de badrand
  4. De juiste positie bepalen van de badombouw doe je door het eventuele hoogteverschil van verstelbare badpootjes weg te werken. Hiervoor gebruik je een steeksleutel (17 mm) of waterpomptang en draai je de pootjes juist meer in of meer uit. Zo kun je tot wel 10 mm oneffenheden opvangen in een cement- of tegelvloer.
  5. Hierna kun je beginnen met betegelen of afwerken met onze design toppers.

De laatste stap kun je exact uitvoeren zoals jij dat voor je ziet. Dankzij de unieke mortellaag op de XPS badombouw platen ben je van goede hechting verzekerd met een strak eindresultaat. Of je nu van plan bent om het bad met tegels te leggen in visgraadpatroon of dat je een badombouw wil maken met banden en mozaïeken. Elk eindresultaat zorgt door de elementen van wedi voor een individuele blikvanger.

 

Bijpassende producten bestellen

Bekijk onze webshop en bestel een pakket met badombouw kant en klaar. Een metamorfose van je badkamer word je zo wel heel gemakkelijk gemaakt. Klik je op dit pakket, dan zie je exact wat je nodig hebt om deze producten in je badkamer toe te passen. Bestel gelijk de volgende producten mee voor een goede hechting en soepele overgang tussen de badelementen:

  • Wedi 610 lijm- en afdichtmiddel
  • Wedi afdichtingsband
  • Wedi weefselband

Met jij klaar met je badombouw maken? Trek het dan eens door en neem de toilet en douche ook mee in je renovatieplannen van je badkamer. Ook een prachtige badkamer scheidingswand mag natuurlijk niet ontbreken. In onze webshop vind je, naast een badombouw kant en klaar, ook elementen die je kunt gebruiken voor het realiseren van een zwevend toilet en inloopdouche.

 

4.92 / 5.00 of 25 justwedi.nl customer reviews | Trusted Shops