Levering & Levertijden


Levertijden Justwedi.nl

Er staan levertijden vermeld bij de artikelen, het meeste is uit voorraad leverbaar. Toch is de vermelde levertijd altijd een indicatie en kunnen daar geen garanties op gegeven worden. In de orderbevestiging volgt de definitieve leverdatum. De dag van bestellen telt alleen mee wanneer de bestelling en betaling vóór 12 uur in de ochtend door ons is ontvangen.

De leverdatum wordt altijd in overleg met je gepland. Een product met een levertijd van 1 werkdag kun je dus ook laten plannen om 3 werkdagen later te leveren. Hierover nemen wij sowieso contact op. Bij het bestellen online kun je ook alvast je voorkeur op geven.

 

Tijdindicatie op de dag van leveren

In de meeste gevallen is het mogelijk om je een indicatie te geven van het tijdstip waarop geleverd gaat worden. Bijvoorbeeld binnen een tijdspad van 2 uur. Wanneer dit wenselijk is dan horen we dat graag, we informeren je de middag voorafgaand de afleverdag over deze indicatie. Let op: verkeer is niet te plannen dus zie de gegeven informatie echt als indicatie.

 

Een belletje van de chauffeur

Desgewenst vragen we de chauffeur graag om een uur voor aankomst even te bellen om zijn komst aan te kondigen.

 

Afleveradres & plaatsen materialen

Wij leveren met verschillende vrachtwagens en opleggers, afhankelijk van de bestelde materialen en hoeveelheden. Wij doen ons best een goede inschatting te maken van de mogelijkheden ter plekke. Zijn er echter restricties bijvoorbeeld qua gewicht van het vrachtvervoer, de lengte, de toegankelijkheid voor groot vrachtvervoer of andere bijzonderheden, dan horen we dat graag vooraf. Zo kunnen we zorgen voor een optimale levering. De goederen worden naast de vrachtwagen gelost.


Pakketzendingen

Voor kleinere artikelen kunnen we gebruik maken van pakketzendingen. Helaas hebben we via de pakketdiensten minder invloed op een tijdstip van leveren en kunnen we die chauffeurs niet vragen vooraf te bellen. Wel kunnen we in de sommige gevallen een track and trace code per mail naar je sturen, zodat je de zending wel een beetje kunt volgen.

 

Leveren in het buitenland

Leveringen in België zijn in de meeste gevallen geen enkel probleem. Voor andere landen zijn de kosten op aanvraag.


4.91 / 5.00 of 23 justwedi.nl customer reviews | Trusted Shops