Gewoon geopend » Best bereikbaar via mail, chat en app » Showroombezoeken uitsluitend via video-call » Maak een afspraak!

Brochure: Nieuw van wedi in 2020

Al het nieuwe van wedi in 2020 - Meer design, nóg betere techniek en uitbreidingen


Wedi begon ooit met het wedi Bathboard zoals we het nu kennen. Sindsdien zijn er tal van artikelen bij gekomen met een gelijk doel. Zorg met gemak, snelheid en brede toepasbaarheid voor een ideale ondergrond om op te tegelen. De mogelijkheden die dat bood werden groter en groter en daardoor is een complete badkamer inmiddels direct uit voorraad te bestellen.


Toepasbaarheid wedi - Nauwelijks grenzen


Technisch gezien heb je met wedi vrijwel altijd een oplossing. Of je nu met een houten verdiepingsvloer, een slechte muur, niet geïsoleerde ruimte of een beperking qua opbouwhoogte zit, met wedi vind je oplossingen. Dit komt doordat wedi al tientallen jaren door-ontwikkeld en mee beweegt met de veranderingen in de markt en inspeelt op behoeften bij een badkamer verbouwing.

Het standaard aanbod van wedi is daarmee enorm gegroeid naar ca. 500 standaard artikelen, zowel voor de consumenten badkamer als professionele wellness. Toch blijft er ontwikkeling waarmee er ook in 2020 nóg meer opties zijn. En deze zijn het bekijken meer dan waard.


wedi in 2020: Technische verbeteringen en meer focus op design


In de link hieronder kun je de brochure vinden die alle innovaties van 2020 presenteert. Je zult merken dat er technische verbeteringen zijn aangebracht die de kwaliteit nóg hoger maken (vernieuwde Plano) of de opties nog breder maken (Fundo RioLigno). Daarnaast vind je ook veel nieuwe design opties. Tegels in de badkamer lijkt nu de normaalste zaak van de wereld (welke badkamer heeft er géén?) maar blijft dit wel zo?


Bekijk de nieuwste Top producten en ervaar hoe een tegelloze badkamer steeds dichterbij komt. Mét gemak, design, stijl en volop keuze mogelijkheden. 


Lees in dit nieuwsbericht over de nieuwste producten van wedi


Brochure wedi in 2020: Alle verbeteringen, nieuwe designs en uitbreidingen4.52 / 5.00 of 14 justwedi.nl customer reviews | Trusted Shops