Leuk dat je er bent! - Klik hier voor informatie over de actuele levertijden

Nieuw van wedi in 2021
Al het nieuwe van wedi in 2021 - Nóg betere techniek en uitbreidingen


Wedi is graag innovatief, daarmee vertellen we niets nieuws. Wedi luistert graag naar zijn klant, wij zijn er namelijk van overtuigd dat er geen betere feedback is dan van de gebruikers. Daarnaast houdt wedi van vernieuwingen om zo nog sterker, nog beter en met de nieuwste slimmigheden in de markt te staan. Zo worden er ieder jaar weer verbeterde, nieuwe producten aan het assortiment toegevoegd!


Vorig jaar werden we verwend met een groots nieuw assortiment. Hierin zaten o.a. uitbreidingen voor de wand, wedi I-board, de Sanoasa banken, en de nissen. Wat is er nieuw in 2021?Toepasbaarheid wedi - Bijna alles kan - Je droombadkamer binnen handbereik


Heb je technisch een 'probleem'?  Wil je gaan bouwen op een houten verdiepingsvloer? Heb je een slechte muur, niet geïsoleerde ruimte of een beperking qua opbouwhoogte?  Technisch gezien heb je met wedi vrijwel altijd een oplossing. Wedi is namelijk al tientallen jaren doorontwikkeld en beweegt graag mee met de veranderingen in de markt. Zo kunnen we altijd inspelen op behoeften bij een badkamer verbouwing.


Maar ook esthetisch gezien kan wedi je badkamer tot grote hoogte brengen. De pre-fab element als de Sanbath badmeubels, de wedi Fundo ronde inloopdouches en de zitbanken, laten iedere badkamer luxe ademen. Echt waar, ook de kleinste badkamer kan met de wedi elementen omgetoverd worden tot het paradijsje zoals jij het in gedachte hebt.


Wed wordt zowel gebruik voor de professionele wellness als de consumenten badkamers. Dat zegt wat over de kwaliteit!


Laat je hier eens inspireren door alles wat wedi je te bieden heeft!Wedi in 2021: Technische verbeteringen en meer focus op design


Wedi heeft ook in 2021 weer geluisterd naar zijn klant. Dit zijn de aanpassingen en nieuwe artikelen voor 2021:

  • Wedi bouwplaat XXL nu ook te bestellen in 2.600x1.200x200mm
  • Wedi Fundo Ligno douchevloer is nu ook te bestellen in de afmeting 100x100cm
  • Manchetten toegevoegd voor verschillende diameters leidingen
  • Meerder vrijdragende zitbanken (op aanvraag)
  • De Fundo Plano douchevloer is verbeterd, het nieuwe type vind je op de webshop
  • De bijbehorende Fundo Top Plano is ook aangepast naar het nieuwe type

Lees in dit nieuwsbericht over de nieuwste producten van wediIn de link hieronder kun je de brochure van 2020 nog eens bekijken, waarin wedi zich ook richt op design.

Brochure wedi in 2020: Alle verbeteringen, nieuwe designs en uitbreidingen


4.27 / 5.00 of 28 justwedi.nl customer reviews | Trusted Shops