Wij zijn gewoon open!

Posted by HuibB 16 March 2020 0 Comment(s)

 

Update juni: Versoepeling is een feit

Fijn! Het gaat beter, Corona lijkt aardig onder controle en de regels worden versoepelt. Er verandert niets in onze leveringen, sterker nog, we hopen dat ook de leveringen in België binnenkort weer soepel kunnen lopen!

 

Update april: We kunnen onze beloftes blijven nakomen

 

Tot eind april zijn de voorschriften van kracht. We blijven zoveel mogelijk binnen, maar kunnen ook vanuit daar jullie bestellingen laten leveren. Wij zijn blij dat de meeste leveranciers binnen Nederland dat ook kunnen. We kunnen tot op heden onze beloftes blijven nakomen en je bestelling gewoon bij je thuis laten leveren.

 

Wij blijven dus doorgaan zoals we deden!

 

 

Update maart: Leveringen in België worden moeilijker

 

Zoals bekend zijn er in België grote beperkingen opgelegd vanwege het virus. Leveringen in België worden daardoor ook moeilijker zoniet onmogelijk. Dit geldt (nog) niet voor alle productgroepen. Informeer dus gerust naar de mogelijkheden, wij gaan voor je op onderzoek.

 

De Bouwmarktshop.nl & Justwedi.nl gewoon open - je kunt gewoon bestellen

 

Met de maatregelen die genomen zijn op 15 maart vanwege het Corona virus zijn veel alledaagse dingen verandert en grijpt het iedereen aan. Scholen, horeca en sportverenigingen zijn gesloten en het alledaagse leven komt een beetje stil te staan. We geven graag een update over het bestellen bij De Bouwmarktshop.nl en Justwedi.nl.

 

Bestellen en laten bezorgen van bouwmaterialen - Geen probleem

 

Gelukkig kunnen we op dit moment de bestellingen gewoon door laten gaan. Leveranciers zijn tot nog toe gewoon open en we zitten voor je klaar voor advies en vragen. Wel volgen wij uiteraard ook de richtlijnen op en vinden wij de gezondheid van medewerkers en onze klanten het allerbelangrijkst. Vanuit dat oogpunt is het bezoeken van ons kantoor op dit moment niet wenselijk. Informeer even vooraf om te overleggen!

 

Telefonische bereikbaarheid op momenten minder goed dan normaal - Het snelst contact via chat of mail

 

Doordat meerdere collega's thuis werken conform richtlijnen RIVM, hebben we een mindere bezetting op kantoor en aan de telefoon. We werken deels vanuit huis waardoor we wel snel contact kunnen garanderen. Het snelst en best zijn wij te bereiken via mail en chat. Telefonisch zou het wat minder kunnen zijn.

 

Vervolg tijdens deze bijzondere omstandigheden - Updates lees je hier

 

Niemand weet natuurlijk hoe het nu verder zal gaan. We hopen dat de maatregelen die nu genomen zijn de juiste zijn en het virus zullen indammen. Daarnaast hopen we natuurlijk dat alles online gewoon door kan gaan en wij misschien zelfs meer kunnen betekenen voor iedereen die gedwongen thuis zit.

 

Eventuele veranderingen of wijzigingen in leveringen kunnen we natuurlijk niet voorkomen. We zullen hier een update plaatsen wanneer er onverhoopt iets verandert in onze dienstverlening en we onze beloftes door de situatie zoals hij nu is niet meer kunnen waarmaken.

 

Voor nu wensen wij iedereen het allerbeste!

 

Team De Bouwmarktshop.nl & Justwedi.nl

4.37 / 5.00 of 10 justwedi.nl customer reviews | Trusted Shops