Altijd persoonlijk contact - Justwedi.nl

Posted by WietekeK 22 December 2022 0 Comment(s)

 

 

Altijd persoonlijk contact - Ook voor advies - De webshop met kennis & kunde in huis

 

Bij Justwedi.nl shop je dan wel online maar je hebt altijd onze persoonlijke aandacht. Wij houden van de human 2 human aanpak. Geen wachtijren, robots of ander computergestuurde dingen. Je krijgt gewoon ons aan de telefoon.

 

We hebben contact met je over je bestelling, denken desgewenst met je mee, maken een afspraak voor het levermoment en zorgen dat deze levering op rolletjes loopt. Snel schakelen, persoonlijke aandacht en uitmuntende service vinden wij belangrijk. Transparantie en helderheid, geen poespas.

 

Bovendien vinden wij het leuk onze klanten te spreken. Leuk te weten wat je gaat klussen en nog leuker een foto van het resultaat te krijgen!

 

 

Justwedi.nl Showroom - Maak gemakkelijk zelf een afspraak in onze agenda - We zien je graag in Vught

 

Onze showroom kunnen we nog wel gloedje nieuw noemen. Geopend exact toen Corona de kop op stak, dus direct een hele tijd dicht geweest. Maar nu voor iedereen geopend!

 

In onze showroom kun je een selectie van wedi producten bekijken, waaronder douchevloeren, douchebankjes en ook afwerkopties. Je ziet een voorbeeld van een achtercontructie en hoe je wedi dan verwerkt. Bovenal kun je zelf voelen en ervarem hoe licht van gewicht maar toch sterk wedi is. De beste basis voor je badkamer!

 

Leg je verhaal aan ons voor, we denken graag met je mee. En wanneer er behoefte is aan deskundig advies hebben wij onze experts in huis.

 

4.92 / 5.00 of 25 justwedi.nl customer reviews | Trusted Shops