Black Friday op Justwedi- Extra korting op ALLES

Posted by WietekeK 14 November 2023 0 Comment(s)

 

Cyberweekend bij Justwedi.nl - 3% korting op ons hele assortiment

 

Cyberweekend it is en wij doen mee! Tot en met 27 november krijg je zomaar 3% korting op alles. Ons hele assortiment doet mee!

 

Justwedi.nl - Eerlijke prijzen - Na Black Friday nu ook tijdens Cyberweekend EXTRA korting

 

Op sommige van onze producten vind je volume- of staffelkortingen. Dat betekent dat als je meer koopt, je meer korting krijgt. Grote klus, kleine prijzen noemen wij dat!

 

De korting tijdens Cyberweekend is een EXTRA korting, bovenop de al lopende acties. Wij zijn geen webshop die eerst de prijs verhogen en dan korting geven, daar doen wij niet aan mee. Eerlijke prijzen en goede kortingen, daar kun je van op aan. Dat is pas echt profiteren!

 

Alle producten in de actie - Kom kijken in de showroom - Alles op afspraak thuisbezorgd

 

Het gebeurt niet vaak dat ons hele assortiment meedoet aan een actie. Ga je je badkamer verbouwen? Je krijgt nu korting op ons hele assortiment.

 

Je kunt dus je badkamer voordelig direct waterdicht bouwen met wedi bouwplaten. Je kunt ook kiezen voor de kant-en-klare wedi Fundo douchevloeren met extra korting. Of ga voor de scheidingswand of de handige I-board voor je toilet. Heel praktisch en kostenbesparend door de snelle verwerking.

 

Nog een stapje verder? Ga voor design! Wedi Sanwell met nis, mét geintegreerde verlichting. Super mooi en hoe lekker voelt dat met extra korting!

Complete badkamer met goede kortingen!

 

Cyberweekend kortingen - Wedi voor je badkamer, toilet of (bij)keuken

 

Cyberweekend loopt tot en met 27 november. Bestel voor die tijd om zeker te zijn van de extra 3% korting!

 

De korting wordt automatisch voor je verrekend, dus je ziet direct het juiste bedrag in je winkelmand. Twijfels of vragen?

 

Neem contact met ons op!

 

 

 

 

4.92 / 5.00 of 25 justwedi.nl customer reviews | Trusted Shops