Nieuw van wedi in 2023!

Posted by HuibB 03 February 2023 0 Comment(s)

 

 

Wedi is het jaar gestart met meerdere toevoegingen aan het standaard assortiment. Lees hier alles over de innovaties van dit jaar!

 

Wedi Sanwell Douchewandmodule

 

Het zien van deze wand maakt al direct duidelijk wat de voordelen zijn. Hier komen techniek, functionaliteit samen in één wand die uiteindelijk een plaatje wordt maar ook qua installatie enorm veel voordelen biedt. Bij het bestellen van de wand heb je de keuze welke breedte je wilt gaan gebruiken en kun je ook kiezen voor een model mét of zonder nis.

Deze innovatie komt voort uit het maatwerk dat wedi al jarenlang biedt. Dit soort modules worden dagelijks op maat aangeboden inclusief de installatietechniek die uiteindelijk in een douchewand gemaakt moet worden. Dit is nu niet meer nodig door deze kant-en-klare douchewandmodule:

  • Douchewand incl. leidingwerk
  • Inclusief ingebouwde Hansgrohe techniek t.b.v. >200 kranen
  • Met of zonder nis uit te voeren
  • Leverbaar als standaard artikel
  • Snel en 100% waterdicht, ook bij de aansluitingen

 

Wedi Sanwell nissen met LED verlichting

 

Déze prachtige toevoeging roept meteen het "wil-ik-ook-thuis!"-gevoel op! Wedi had al de Sanwell kant-en-klare nissen die je moeiteloos in een wedi wand kunt verlijmen. Deze nissen zijn ook gegarandeerd waterdicht en hebben prachtige strakke lijnen en kleurdessins. Als extra optie heb je nu de mogelijkheid om de nissen uit te laten voeren met een LED strip. Deze strip geeft een warm licht die je design-gehalte in de douche meteen tot grote hoogte laat stijgen. Check de afbeeldingen en de info want het plaatsen van deze nissen is makkelijker dan je denkt.

 

Nieuwe kleuren Wedi TOP WALL - Flake als nieuwe trend

 

Nog even in het kort over de TOP WALL in basis. Dit zijn panelen die je in de badkamer toepast als alternatief op tegelwerk. Het voordeel is dat je hiermee een geheel kunt maken zónder tegelvoegen die uiteindelijk toch vaak als eerste vies worden. Daarnaast bieden deze panelen een prachtige uitstraling in meerdere kleuren die je eindeloos kunt combineren.

Natuurlijk is ook dit innovatieve product van wedi 100% waterdicht waardoor je badkamerverbouwing niet alleen sneller maar ook kwalitatief beter gedaan wordt en je geen issues gaat krijgen met vocht o.i.d.

De nieuwe Flake serie is nu te bestellen in deze drie kleuren:

  1. Flake White
  2. Flake Lightgrey
  3. Flake Grey

 

Wedi Fundo Ligno PLUS - Verbeterde douchevloer

 

De Ligno douchevloer zit al jarenlang in het assortiment maar deze Plus versie kent een verbetering en dat zit hem in de dikte en de afschot. De Ligno is dé oplossing wanneer je een douchevloer in de houten verdiepingsvloer wilt verwerken. Eerder was het niet mogelijk om deze Ligno vloer te combineren met een TOP plaat maar dat is nu veranderd. Door een verandering qua dikte en afschot kun je nu óók bij de Ligno Plus een Top plaat gebruiken.

 

Gold & Trendy - Standaard te bestellen drains en roosters

 

Eindelijk zijn ze daar! De RVS drains en afvoerroosters (vierkant) van wedi maar nu in het zwart, goud en rosé-goud. Ze volgen snel in onze showroom maar check de site alvast voor de sfeerbeelden die ontstaan wanneer je deze looks gaat combineren met de TOP platen of tegelwerk. Werkelijk adembenemend mooi en hotelwaardige luxe.

 

4.92 / 5.00 of 25 justwedi.nl customer reviews | Trusted Shops