wedi Construct

banner
wedi Construct
Weergegeven:
Sorteren op:

Wedi Bouwplaat Construct dwarszijde

Wedi Construct platen zijn buigbaar en verkrijgbaar in een dwars- en langsvariantAfmeting: 2.500x600..

Vanaf € 78,95 per stuk
Incl. BTW Excl. BTW: € 56,16

Wedi Bouwplaat Construct langszijde

Wedi Construct platen zijn buigbaar en verkrijgbaar in een dwars- en langsvariantAfmeting: 2.500x600..

Vanaf € 78,95 per stuk
Incl. BTW Excl. BTW: € 55,79

Wedi construct: Een nieuwe badkamer in 1 dag

Vaak zijn badkamers rechthoekig van vorm. Niet alleen omdat het handig puzzelen is tijdens het inrichten, maar ook omdat deze vorm tijdloos is. Gooi het eens over een handig boeg. Kies voor rond. Deze vorm wordt geassocieerd met zacht en vriendelijk. Eigenschappen die tijd doorbrengen in een badkamer rustgevend maken. Met de wedi construct platen maakt jij de mooist ronde vormen in je badkamer binnen één dag.

 

Toepassing wedi construct platen

Wedi bouwplaten zijn een luxe product. Met de elementen van wedi creëer je een oplossing voor vele lastige situaties. Maar naast dat de constructieplaten veel ongemak wegnemen, realiseer je ook een gevoel van wellness. Met gemak beleg je de vloer met dikkere wedi vloerplaten en trek je wanden op van wedi wandplaten. Met de constructieplaten maak je juist mooie overgangen van het ene badkamermeubel naar het andere. Maar naast de overgangen kun je met een wedi construct plaat ook de volgende dingen maken:

  • Een kleine buigstraal
  • Een halfronde muur

Bij de dwarse plaat gaat de ronding over de korte zijde, bij de langs variant is dit over de lange lengte.

 

Vrije vormgeving met ronde vormen

De fabrieksmatige en voorgezaagde lengte- en dwarsinsnijdingen van de wedi construct platen zorgen dat bij het ontwerp van gebogen vormen alle mogelijkheden open blijven. De vormgeving van de badkamer en de individuele meubels heb je dus helemaal zelf in de hand. Dat is het mooie van al het materiaal van wedi. En met name van de wedi construct. Door het buigzame materiaal word je uitgedaagd om je fantasie de vrije loop te laten.

 

Bezoek de showroom voor een fysieke indruk

Weet jij al hoe je je badkamer wilt inrichten? Voor een fysieke indruk kun je een bezoek inplannen bij de showroom van wedi. Hier lopen experts rond die al je vragen over wedi materiaal en de verwerking hiervan uitgebreid kunnen beantwoorden. Met een beetje mazzel zie je direct een voorbeeld van wat jij voor ogen hebt voor je eigen wellnessruimte. Grote kans.

 

Maar liefst al het wedi materiaal wordt gepresenteerd op de manier waarvoor het bedoeld is. Zo zie je de wedi construct plaat op verschillende plekken terugkomen in diverse badkamermeubels, maar zie je ook prefab designmeubels en complete doucheruimtes van de polystyreen hardschuim plaat.

 

Afwerkingsmogelijkheden van wedi construct platen

Hier kom je erachter dat de mogelijkheden qua afwerking enorm zijn. Enorm mooi, maar voornamelijk veel. Het is namelijk mogelijk om de constructiewanden, vloeren en meubels van wedi af te werken met:

  • Tegels
  • Pleister- of stuc

Met wedi construct platen behaal je de beste resultaten voor een stijlvolle badkamer met ronde vormen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat je inspireren door ons!

 

 

Andere interessante producten:

 

A

Afdichting badkamer

W

Wedi Tools

 

justwedi.nl
4.89 / 5.00 met 71 customer reviews | Trusted Shops