Wie zijn wij
Ons verhaal - 100% waterdichte badkamer met de bouwmaterialen van wedi - Justwedi.nl


Welkom op Justwedi.nl! Je vindt hier het hele assortiment van wedi, dé specialist voor de natte ruimte.

 

Ben je op zoek naar de beste (bouw)materialen voor je natte ruimte? Gemakkelijk te verwerken, licht van gewicht, voor je complete badkamer? Wil je best vanuit je luie stoel online de materialen kopen, maar ben je sceptisch of het wel goed zal lopen? Op zoek naar kwaliteit & service?


Je bent hier aan het juiste adres! We hebben het gehele assortiment van wedi beschikbaar gemaakt op Justwedi.nl. Een groot deel daarvan is direct uit voorraad leverbaar, de rest wordt op maat voor je besteld. Je gehele bestelling wordt dan bij je thuis of op een gewenst adres bezorgd.


Wil je graag eerst advies? Wij verrassen je graag met onze kennis, service en persoonlijke aandacht. En bekijk zeker deze animatie eens, die je alles vertelt over wedi!Wedi bouwmaterialen voor je badkamer - De oorsprong van wedi


Wedi is zo'n 35 jaar geleden begonnen met het ontwikkelen van innovatieve bouwplaten en -elementen voor de natte ruimte. Het van oorsprong Duitse bedrijf ontwikkelt in de jaren 80 de eerste wedi bouwplaat. Door het succes volgt er een snelle uitbreiding van het assortiment en denkt wedi in slimme oplossingen. Inmiddels is wedi actief in 36 landen en werkt nog steeds actief aan nieuwe ontwikkelingen. Door de strenge eisen die wedi stelt aan al zijn producten staan zij garant voor 100% waterdichtheid van hun bouwplaten.


Douchevloeren, baden, toilet en wanden, een hele badkamer met wedi is geen enkel probleem!


Team Justwedi.nl - Onderdeel van De Bouwmarktshop.nl


Justwedi.nl is een handelsnaam die De Bouwmarktshop.nl uitdraagt. De Bouwmarktshop.nl is al 12 jaar een online webshop en heeft al jaren wedi in het assortiment. Met het team van 5-10 medewerkers hebben we alle kennis en kunde in huis om je van het beste advies te voorzien. Allemaal zeer ervaren als het aan komt op (ver)bouwen en de materialen, nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen en leergierig. Wanneer je onder onze hoede komt vinden we het leuk om het verdere contact één op één te blijven onderhouden. Zo heb je een vaste contactpersoon voor je gehele bestelling en daardoor korte lijnen. Contact met ons opnemen kan op verschillende manieren: Bellen, mailen, appen of chatten, wat jij het handigst vindt!


Keurmerk Trusted Shops - Veilig shoppen


Justwedi.nl is er trots op gecertificeerd te zijn door Trusted Shops. Dit certificaat houdt namelijk in dat Trusted Shops een garantie geeft dat je als koper bij Justwedi.nl veilig en met vertrouwen kunt shoppen. Trusted Shops doet dit op basis van voorwaarden en wetgeving, een check op onze shop, maar ook door ervaringen van bestaande klanten na te gaan.

Om dit vertrouwen kracht bij te zetten heb je de mogelijkheid om iedere bestelling tot een bedrag van € 2.500,- kosteloos te verzekeren.


Waar zit Justwedi.nl - Kom kijken in onze showroom - Welkom in Vught


Justwedi.nl is een onderdeel van De Bouwmarktshop.nl. We werken vanuit ons kantoor in Vught aan de Industrieweg 5F. Onze leveringen zijn mogelijk in Nederland en België. Informeer voor het buitenland vooraf even naar de vrachtkosten, we zoeken het graag voor je uit.

Is afhalen gewenst? Wij kijken graag voor je of dat mogelijk is in jouw regio.


Daarnaast heeft wedi een mooie opstelling in de showroom in Vught. Ervaar zelf hoe lichtgewicht en toch sterk de wedi platen zijn. Kom kijken naar de handige douchebankjes, de douchevloeren, de mogelijkheden voor afwerken en de manieren van verwerken. Wij staan voor je klaar!


Je maakt hier gemakkelijk zelf een afspraak in onze showroom >>


Waarom bouwmaterialen bestellen bij Justwedi.nl?


Wedi ontzorgt je bij je complete verbouwing van je badkamer. Wedi bouwplaten en de vele slimme oplossingen voor o.a. douchevloeren, baden, toilet en wanden, maken je verbouwing nét wat makkelijker. De platen zijn licht van gewicht, gemakkelijk te verwerken met de wedi 610 lijm en gegarandeerd 100% waterdicht.

Een hele badkamer met wedi, geen enkel probleem!

Justwedi.nl is een complete webshop met het hele Wedi assortiment tegen scherpe prijzen, zonder enige afbreuk te doen aan kwaliteit, service, advies en beleving. Sterker nog, we gaan voor het beste advies, het meest complete assortiment en de beste prijzen.

We overleggen graag met je over je verbouwing, vinden het leuk om je te adviseren en gaan een uitdaging niet uit de weg. En kom je er op de site niet uit? We houden van snel schakelen en mailen je graag zo snel als mogelijk een offerte op maat.


Kortom; we staan te popelen om je in jouw verbouwing te ondersteunen!

 

Team Justwedi.nl

+31(0)73-201 0007

Info@justwedi.nl

 4.92 / 5.00 of 25 justwedi.nl customer reviews | Trusted Shops