Let op: Je kunt gewoon bestellen bij justwedi.nl. Snelst contact via mail en chat.

Douchevloeren

banner
Douchevloeren
Weergegeven:
Sorteren op:

Wedi Fundo Ligno Douchevloerelement

Direct te bestellen: Wedi Fundo Ligno douchevloer - Perfect voor de houten vloer (geïntegreerd)De Fu..

Vanaf € 299,99 per stuk
Incl. BTW Excl. BTW: € 190,07

Wedi Fundo Plano Linea Totaal element

Wedi Plano Linea douchevloer - Kant-en-klaar element in compleet pakketDouchevloer element met geïnt..

Vanaf € 809,00 per stuk
Incl. BTW Excl. BTW: € 661,12

Wedi Fundo Riolito Neo Douchevloerelement

Wedi Riolito Neo douchevloer - Kant-en-klaar inclusief drainAfmetingen: zie lijstDikte: 50mm (behalv..

Vanaf € 481,95 per stuk
Incl. BTW Excl. BTW: € 380,12

Wedi Fundo Top Slim-Kit

Bestel een complete , waterdichte douchevloer incl. de design Fundo TopIdeaal. Een set met de Wedi F..

Vanaf € 1.049,00 per set
Incl. BTW Excl. BTW: € 866,94

Wedi Fundo Douchevloeren - 100% waterdicht design!


Een wedi Fundo douchevloer is de perfecte oplossing voor de lastigste plek in de badkamer, de douchehoek. 

Een badkamervloer aansmeren met cement, lang laten drogen en (met het toenemend gebruik van inloopdouches) op afschot afsmeren van het cement is verleden tijd met deze kant-en-klare douchevloeren. 


Inloopdouche - Meest gekozen - Hoe waterdicht te krijgen?


Eerder was de douchebak de meest gebruikte toepassing in een douchehoek maar dat is inmiddels drastisch veranderd. Logisch ook als je het verschil in uitstraling ziet tussen een douchebak en een inloopdouche. Het gevolg is echter wel dat er een veel grotere waterbelasting is dan eerder, direct op de tegelvloer. 

Die waterbelasting is geen enkel probleem zo lang je zorgt voor de juiste bouwmaterialen die zorgen voor een waterdicht geheel. Op dat gebied is wedi dé specialist. Een wedi plaat verlijmd met een andere wedi plaat is 10 jaar lang gegarandeerd waterdicht. En dat geldt ook voor de douchevloeren.


Waterdichte douchevloeren - Met wedi kun je alle kanten op...


De douchevloeren van wedi bestaan uit exact hetzelfde materiaal als de wedi bouwplaten. Met dezelfde waterdichte eigenschappen dus. Je kunt de wedi douchevloeren toepassen bij iedere verbouwing. Ze zijn er met geïntegreerde afvoer, zonder afvoer, met een put afvoer maar ook met een design drain. De douchevloeren hebben tevens al afschot, dus het water loopt keurig weg via de afvoer.

In deze rubriek vind je alle opties. Qua tijd zul je veel besparen maar ook de kosten voor de vakman die je vloer moet aansmeren kun je besparen. Daarnaast hoef je niet dagenlang te wachten tot je cementvloer droog is. Je monteert een wedi vloer of wand en kunt na het drogen van de lijm direct door met tegelen.


Andere aanraders van wedi...


Wedi is niet gestopt bij de douchevloeren. Je bouwt een gehele badkamer op met de platen van wedi. Denk aan slimme douche nissen, vrijstaande scheidingswanden, badmeubels, zitbankjes en natuurlijk de wand en vloer zelf. Redelijk recent is daar een aanbod bij gekomen dat zich richt op het vervangen van de tegellaag. Met de geweldig mooi ontworpen Wedi Top kun je zowel douchevloer als wand bekleden met een kunststof laag. Hiermee maak je tegels overbodig én is er geen sprake meer van tegelvoegen. 


5 / 5.00 of 1 justwedi.nl customer reviews | Trusted Shops