Wedi Top Lijn - Snel en stijlvol afwerken

Posted by WietekeK 12 December 2019 0 Comment(s)

 

 

De nieuwe Wedi Top lijn - direct afwerken met de kant-en-klare design oppervlakken

 

Deze kant-en-klare nieuwe producten van de wedi Top lijn maken het je wel heel gemakkelijk je wedi Top producten af te werken. Alles uit één hand, eenvoudige en snelle montage doordat alles op elkaar afgestemd is. De wedi I-Board Top past naadloos op de wedi I-Board of I-Board Plus en de wedi Sanoas Top perfect op het Sanoasa zitbankje. Niet meer zoeken naar losse tegels of een andere manier om je wedi elementen af te werken, maar gewoon gemakkelijk, in één keer klaar!

 

 

Welke wedi Top producten zijn er allemaal en hoe bevestig ik ze?

 

Hierboven op de afbeelding zie je ze al, wedi heeft verschillende top elementen gemaakt. Allen kant-en-klaar en afgestemd op de producten. Heel gemakkelijk dus! Bevestiging doe je in de meeste gevallen met de wedi 610 lijm en afdichtmiddel. Je ziet bij ieder van de producten bij 'dit heb je ook nodig' de benodigde artikelen voor de verwerking ervan.

We zullen hieronder de producten uitlichten uit de wedi Top lijn.

 

 

Wedi Fundo Top en Top Wall - Super strak alternatief voor betegeling in je douche

 

De wedi Top lijn biedt je ook de afwerking voor het wedi Fundo douche element en voor de wedi Top Wall. Een super gaaf alternatief voor traditionele tegels, namelijk een hoogwaardig voegloos oppervlak. Allen geven je badkamer direct een boost met hun uitstraling van natuursteen..

 

Je douchewand en -vloer afwerken zonder tegels? Bekijk hier de wedi Top producten.

 

 

Wedi I-Board Top - Dé afwerking voor de achterwand van je toilet

 

Wedi I-Board is uitgevoerd in twee versies, de 'gewone' I-Board en de I-Board Plus. De eerste is zeer geschikt voor betegeling en de I-Board Plus is de perfecte basis voor pleisterwerk of mozaiek tegeltjes. Maar je kunt ook voor de meeste simpele, voegloze optie gaan; de wedi I-Board Top! De wedi Top plaat past naadloos op de I-Board platen en heeft tevens voorgefreesde gaten. Dat vereenvoudigd de installatie en heb je je je achterwand in een handomdraai afgewerkt.

 

Bekijk hier wedi I-Board elementen.

 

 

Wedi Sanoasa Top - Je zitbankje in de douche smaakvol afwerken

 

Wil je een zitplaats creëren in je douche? De Sanoasa zitbankjes verrijken je douche als het gaat om praktisch én esthetisch.  De pre-fab bankjes zijn gemakkelijk op maat te maken, ideaal voor de kleine doucheruimten en bovendien snel gemonteerd. En nu ook nog eens razendsnel, voegloos en stijlvol afgewerkt met de wedi Sanoasa Top.

 

Bekijk hier de wedi Top voor je Sanoasa zitbank.

 

 

Wedi Sanwell Top - Je nis direct klaar voor gebruik

 

Het maken van een nis in een douchewand is niet zo makkelijk. Het vereist wat vakmanschap en tijd om een nis te realiseren die mooi recht is aangebracht, waterdicht is afgewerkt en uiteindelijk een mooie strakke uitstraling heeft. Met wedi hoeft dat niet zo ingewikkeld te zijn!

 

Wedi biedt je losse nissen maar ook een wand met nis, uit één geheel. Mooi én handig in je douche en nu ook nog gemakkelijk afgewerkt met de wedi Sanwell Top elementen. De pasklare pendanten werken je nis in één keer af.

 

Bekijk hier de wedi Top voor je nis.

 

justwedi.nl
4.9 / 5.00 met 72 customer reviews | Trusted Shops