Op afspraak thuisbezorgd - Wij leveren in heel Nelderland én Belgie

Posted by WietekeK 22 December 2022 0 Comment(s)

 

Al je bouwmaterialen op afspraak thuisbezorgd - Leveringen in heel Nederland én Belgie

 

Bij Justwedi.nl bestel je vanuit je stoel. Met je tekeningen en berekeningen bij de hand klik je alles bij elkaar voor jouw badkamer verbouwing én laat je het gewoon bij je thuisbezorgen.

 

Het werkt in principe heel simpel, maar we begrijpen natuurlijk dat je niet dagelijks verbouwt. Ben je je aan het inlezen, wil je tips & tricks of zie je gewoon door de bomen het bos even niet meer? Bel ons met je verhaal, wij vinden het leuk je te helpen!

 

Justwedi.nl - Alles voor je badkamer verbouwing in onze webshop - Op afspraak thuisbezorgd

 

Justwedi.nl biedt je álles van wedi. Dat betekent alles voor een complete badkamer verbouwing of renovatie. Van de simpele bouwplaten voor je vloer of muur, tot prachtige pre-fab elementen, douchevloeren op afschot in alle soorten en maten, wellness elementen en nog veel meer! En allemaal vervaardigd uit de waterdichte wedi XPS plaat.

 

Wij leveren in heel Nederland én Belgie. Informeer even als je exacte levertijden wil weten!

 

Online bestellen en thuis laten bezorgen - Hoe werkt dat met bouwmaterialen voor de badkamer?

 

Bij Justwedi.nl shop je de grootste bouwmaterialen online vanuit je luie stoel. Je hoeft geen aanhanger of busje te huren en zelf te rijden. Das fijn!

 

Wij ontvangen je bestelling in onze mailbox en nemen dan contact met je op om de voorraad door te lopen en een aflevermoment met je af te stemmen. Wij vragen de chauffeur op de dag van levering even te bellen dat hij er met een uurtje zal zijn. Zo weet je wanneer je ons kunt verwachten!

 

De bouwmaterialen worden altijd bij de voordeur gelost en moeten dus nog wel naar binnen gebracht worden. Hou er rekening mee dat de meeste materialen spatwaterdicht worden verpakt en dus niet geschikt zijn buiten te laten staan.

 

 

De showroom van Justwedi.nl - Maak gemakkelijk zelf een afspraak

 

Wij denken graag met je mee om de verbouwing zo gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Daar hoort uitmuntende service bij, wij houden van afspraak is afspraak. Maar daarnaast hebben wij gedacht, waarmee overtuigen we onze online shopper van alle voordelen van het bouwen met wedi?

 

Dat is toch zelf zien, voelen en ervaren. Daarom hebben wij wedi in onze showroom! Je kunt daar douchevloeren en douchebankjes bekijken, we bespreken alle mogelijkheden en nemen met je door hoe het zit met de montage van wedi. Natuurlijk ga je ook zelf ervaren hoe lichtgewicht wedi écht is.

 

Maak gemakkelijk zelf een afspraak in onze agenda en kom een kijkje nemen!

 

 

4.92 / 5.00 of 25 justwedi.nl customer reviews | Trusted Shops