Justwedi Business - Voor de ProfessionalBen jij die vakman? Justwedi Business - Log in met je zakelijke account en bestel direct


Ben je een professional in badkamer renovaties of verbouwingen? Je kunt bij Justwedi.nl nú je zakelijk account aanmaken en profiteren van lagere prijzen én de mogelijkheid om achteraf te betalen.


Direct aanvragen? We beoordelen je account doorgaans binnen één uur (tijdens werktijden) Registreer jezelf via deze link en kies voor de optie Wedi Business Justwedi.nl Business - Betaal achteraf tot € 5.000,-


Ons Business concept is er voor de professionals. Denk aan tegelzetters, ZZP'ers in de bouw, klusbedrijven, installateurs en aannemers. Wanneer je bij ons als Business klant bent geregistreerd heb je een persoonlijke inlog met lagere prijzen én de mogelijkheid om achteraf te betalen via Biller met een maximum van € 5.000,-. Zo kun je zorgeloos aan de slag met je klus en betaal je na 30 dagen (of zelfs 60 dagen).


Hoe kun je jezelf registreren voor Justwedi Business?


Het is eigenlijk heel simpel:

  • Maak je account aan
  • Na goedkeuring heb je direct inzicht in de Business prijzen*
  • Bestel online en plan je levering op het adres van je klus
  • Kies bij het afrekenen voor de betaalmethode Biller en betaal tot 30 dagen achteraf!**

* Justwedi Business is voor bouw gerelateerde bedrijven

** Betalen met Biller is ook mogelijk voor niet-bouw gerelateerde bedrijven. Hiervoor is geen Business account nodig.


Registreer jezelf via deze link en kies voor de optie Wedi BusinessBiller - Hoe werkt dat?


Biller is een achteraf betaalmethode zoals bijvoorbeeld Klarna en Afterpay maar dan met de focus op bedrijven. Zo kun je niet alleen als consument maar ook als (klein) bedrijf en als ZZP'er makkelijk en snel op rekening bestellen. Bij het afrekenen kies je voor Biller en vervolg je het bestelproces. Op basis van je gegevens doet Biller binnen enkele seconden een check en bij goedkeuring kun je de bestelling direct afronden. Mocht Biller géén goedkeuring geven dan vervalt logischerwijs ook de optie om achteraf te betalen.


Is er een minimum bestelbedrag of afname per jaar om mee te kunnen doen met Justwedi Business?


Nee, we hopen je natuurlijk tijdens veel badkamer verbouwingen en -renovaties van wedi materialen te mogen voorzien maar we werken niet met een minimum wat betreft bestellingen of bedragen.


Ben je nog niet bekend met wedi maar is je nieuwsgierigheid gewekt en wil je meer weten?


Wedi is je partner in je badkamer verbouwing. Met de lichtgewicht elementen, snelle verwerkingstijd, slimme oplossingen en pre-fab elementen verkort je de verbouwing en ben je ook nog eens verzekerd van de beste kwaliteit en waterdichtheid.

Je kunt wedi bekijken in onze showroom en alle informatie inwinnen die je nodig hebt. Maak hier een afspraak in de showroom!4.92 / 5.00 of 25 justwedi.nl customer reviews | Trusted Shops