Wedi I-Board: Achterwand Hangend Toilet

banner
Wedi I-Board: Achterwand Hangend Toilet
Weergegeven:
Sorteren op:

Wedi I-board bouwplaat hangtoilet

Aanbieding wedi I-Board - Laagste prijsDeze actieprijs geldt voor bestellingen tot en met de maand m..

€ 80,95 per stuk
Incl. BTW Excl. BTW: € 66,90

Wedi I-board Plus bouwplaat hangtoilet

I-Board Plus toilet module - Kant-en-klaar paneel voor pleisterwerk of mozaïekBekleding voor sanitai..

€ 117,95 per stuk
Incl. BTW Excl. BTW: € 97,48

Wedi I-board Top oppervlak

I-Board Top oppervlak - Kant-en-klaar paneel voor je I-Board achterwandBekleding voor de I-Board of ..

Vanaf € 479,95 per stuk
Incl. BTW Excl. BTW: € 314,01

Achterwand hangend toilet: 100% waterdicht en betegelbaar

Op zoek naar manieren om je badkamer of de toiletruimte ruimtelijker te laten ogen? Realiseer dan een achterwand toilet voor een hangend closet. In onze webshop vind je voorgeboorde montage-elementen om het hangtoilet te bekleden met een afwerking naar keuze.

 

Voordelen van een wandpanelen toilet

Gebruik je wedi platen als achterwand voor je toilet. Dan ben je verzekerd van een product met een hoge belastbaarheid. Dit houdt in dat je voor elke afwerking kunt kiezen die je zou willen. Denk aan pleisterwerk, stucwerk of tegels. Andere voordelen van een toilet achterwand met platen van wedi zijn:

 • Licht gewicht
 • Waterdicht
 • Flexibel formaat
 • Gemakkelijk te snijden
 • Hoge druk sterkte

Twee soorten achterwanden

Wil je een wc wandelement waardoor de stortbak aan het zicht wordt onttrokken? En wil je daarbij óók een nis in de achterwand toilet? Zoek dan niet verder en realiseer dit met een toilet achterwand in combinatie met een bouwplaat van wedi met geïntegreerde nis. Bekijk ons assortiment en vind wandpanelen voor je toilet die zorgen voor instant allure. Bekijk je ons assortiment, dan vind je twee type wandpanelen voor het toilet:

 • Wedi I-board bouwplaat hangtoilet
  Dit kant en klare achterwand voor een hangend toilet voldoet aan al je wensen Je kunt dit element op vrijwel alle hangtoiletten van gerenommeerde merken plaatsen. Ene uitzondering hierop is de Subway 2.0 van Villeroy & Boch. Dankzij de sparingen voor het toiletframe kun je snel monteren en het toilet plaatsen. Na de plaatsing van dit element en het toilet kun je de plaat zo afwerken als jij dat wil. Hier is geen voorafgaande behandeling voor nodig. Denk aan de afwerking met een eindlaag van tegels
 • Wedi I-board Plus bouwplaat hangtoilet
  Deze toilet wand wijkt niet veel af van de eerder genoemde achterwand voor het hangend toilet. Het verschil is dat deze wandpanelen voor het toilet door de geïntegreerde verstevigingsplaat een hogere belasting aankunnen. Hierdoor wordt de drukbelasting perfect gecompenseerd waardoor je de wand kunt bekleden met pleisterwerk en zelfs met mozaïektegeltjes vanaf 2 x 2 cm

Afwerking mogelijk met één element

Geen behoefte om de achterwand toilet te betegelen of zelfs te stuken? Het is ook niet nodig met het voegloze topoppervlak met natuursteenlook. Met dit element van wedi is je hangtoilet in één keer afgewerkt in de kleuren:

 • Pure white
 • Stone Grijs
 • Sahara Beige
 • Concrete Grijs
 • Carbon Zwart

Gerelateerde producten

4.92 / 5.00 of 25 justwedi.nl customer reviews | Trusted Shops