Inspire MeLaat je inspireren door wedi - Bouw je droombadkamer


Er is veel mogelijk met wedi. Heel veel. Je droombadkamer is binnen handbereik!


Je kunt uiteraard je hele badkamer bouwen met de handige en slimme elementen van wedi. Het bouwen met wedi zal je badkamer de luxe van een wellness laten ademen en bovendien de verbouwingstijd verkorten. Wedi is namelijk gemakkelijk te verwerken, behoeft geen lange droogtijden én is snel af te werken.

Kwaliteit en de gegarandeerde waterdichtheid staan bovenaan het lijstje en met het montagegemak van de lichtgewicht elementen maakt wedi het de consument wel heel gemakkelijk je badkamer luxe te laten ademen!Voor alle wedi elementen geldt: als je wedi op een wedi ondergrond verwerkt is verlijmen met wedi 610 voldoende. Gebruik je wedi op een andere ondergrond? Dan is afdichten van groot belang. Vaak is dit met weefselband en wedi 520, informeer gerust even.
Wat is jouw klus? - Verbouw je je badkamer, plaats je een scheidingswand, toilet of sauna?


Wij kunnen ons zo voorstellen dat het je duizelt voor de ogen met al die informatie. Wij willen je graag laten zien hoe mooi het kan worden met wedi en inspireren je daarom graag met mooie visualisaties, heldere uitleg en tips & tricks.


We hebben informatie en brochures beschikbaar voor vrijwel alle producten van wedi, zodat je je goed kunt verdiepen en voorbereiden. Maar hier willen we je graag laten zien waarom wij zo enthousiast zijn over wedi en haar producten. Want dát zijn we! 

Je gaat je hele badkamer verbouwen - wedi bouwplaten verkorten je verbouwing


De wedi bouwplaat is de basis voor ieder wedi element. De bouwplaat heeft unieke, sterke eigenschappen, zijn licht van gewicht, verkorten je verbouwing door de snelle verwerking en is gegarandeerd waterdicht. Bovendien kan je met wedi iedere badkamer -ja óók de kleinere badkamer- luxe laten ademen.


De standaard wedi bouwplaten zijn er in verschillende maten en diktes, voor zowel vloeren als wanden. Je kunt de XXL bouwplaat gebruiken als scheidingswand, deze wand hebben we ook met een nis erin. Verlijmen met wedi 610 en hij staat!


Je vindt hier de wedi bouwplaten

Je vindt hier de platen die je kunt gebruiken als scheidingswand
Luxe in je badkamer thuis - wedi is je antwoord!


Wedi is graag innovatief als het gaat om mooie, design producten voor je badkamer of wellness. Zo hebben ze nagedacht over douchebanken, pre-fab badmeubels en de optie om je wedi snel en strak af te werken. Alle elementen zijn 100% waterdicht, te bevestigen met wedi 610 lijm en direct klaar voor afwerking.


De wedi Sanoasa en wedi Sanbath biedt je de pre-fab elementen die je zoekt. Bankjes voor in de douche, grotere zitbanken, zelf samen te stellen, losse elementen in strakke lijnen of juist golvende vormen.

De vrijstaande ronde douches zijn echte eye catchers. En ook kant-en-klaar, zo bij je thuis geleverd!

Wedi zitbanken - kant-en-klaar of zelf samenstellen


Wedi Sanoasa biedt je zitbankjes, kant-en-klaar, voor iedere douche op maat te maken.


Ga hier naar de zitbankjes, ook geschikt voor de kleinere douche

Wedi Top - Naadloos, voegloos en strak afwerken met een luxueuze uitstraling


Weer een geweldig vernieuwend product van wedi! De Top serie zorg er met zijn kant-en-klare elementen voor dat je wedi badkamer in een handomdraai bekleed is. Maar het gemak is niet het enige. Er is ook gedacht aan het duurzame, onderhoudsvriendelijke aspect en bovendien een stijlvol, luxe uiterlijk. Alle Top's zijn naadloze en voegloze pendanten die pasklaar zijn voor de betreffende wedi producten.


Wedi Sanbath - Maakt het traditionele witte sanitair overbodig


Je vindt in deze lijn kant-en-klare wastafels, badkuipen en douchezuilen. Twee types: de Cube met strakke lijnen en de Wave met de speelsere golvende vormen. Alle elementen zijn direct waterdicht, klaar voor betegeling en bovendien warmte-isolerend.


Ga hier naar wedi Sanbath

Wedi Wellness - sauna thuis of een heerlijke wellness - alles kan met wedi


Met de wedi elementen kun je de sauna of wellness bouwen die je wil. Je kunt met de Comoda en Bellina banken je eigen samenstelling maken. Alle modulaire onderdelen zijn met elkaar te combineren zodat je een perfect passende bank kan creëren. De vrijstaande, ronde douches zijn een heuse eye-catcher en de ligbanken heerlijk comfortabel. Wist je dat de losse ligbanken ook met geïntegreerde verwarming en prachtige design coating geleverd kunnen worden? De ultieme spa-beleving!


Ga naar de wedi wellness elementen
Lees alles over wedi in onze nieuwsberichten. Laat wedi tot je verbeelding spreken!

En heb je vragen? Laat het ons horen, wij hebben experts in huis.
justwedi.nl
4.89 / 5.00 met 71 customer reviews | Trusted Shops