Gewoon geopend » Best bereikbaar via mail, chat en app » Showroombezoeken uitsluitend via video-call » Maak een afspraak!

Inspire Me


Laat je inspireren door wedi - Bouw je droombadkamer


Er is veel mogelijk met wedi. Heel veel. Je droombadkamer is binnen handbereik!


Je kunt uiteraard je hele badkamer bouwen met de handige en slimme elementen van wedi. Het bouwen met wedi zal je badkamer de luxe van een wellness laten ademen en bovendien de verbouwingstijd verkorten  Geen lange droogtijden, gemakkelijk te verwerken én snel af te werken.

Natuurlijk kan je ook alleen dat douchebankje (laten) plaatsen in je huidige douche, of die xxl bouwplaat om een scheidingswand te maken. Keus te over!


Wij kunnen ons zo voorstellen dat het je duizelt voor de ogen met al die informatie. Wij inspireren je daarom graag met mooie visualisaties, heldere uitleg en tips & tricks.


We hebben informatie en brochures beschikbaar voor vrijwel alle producten van wedi, zodat je je goed kunt verdiepen en voorbereiden. Maar hier willen we je graag laten zien waarom wij zo enthousiast zijn over wedi en haar producten. Want dát zijn we! 

Wedi laat het shinen in 2020 - waan je in luxe en weelde


Wedi is graag innovatief als het gaat om mooie, design producten voor je badkamer of wellness. Ook voor 2020 liggen er weer mooie dingen in het verschiet!

Een tipje van de sluier...Wedi ligbanken - met of zonder extravagante design coating


De nieuwe producten van wedi spreken enorm tot de verbeelding. Kant-en-klare ligbanken, desgewenst met geïntegreerde verwarming en de nieuwe serie met prachtige design coating.


Wedi Top - Naadloos, voegloos, strak afwerken met een luxueuze uitstraling


Weer een geweldig vernieuwend product van wedi! De Top serie zorg er met zijn kant-en-klare elementen voor dat je wedi badkamer in een handomdraai bekleed is. Maar het gemak is niet het enige. Er is ook gedacht aan het duurzame, onderhoudsvriendelijke aspect en bovendien een stijlvol, luxe uiterlijk. Alle Top's zijn naadloze en voegloze pendanten die pasklaar zijn voor de betreffende wedi producten. Laat je hieronder eens inspireren!
Klik op de banner om naar onze nieuwsberichten te gaan en alles te lezen over wedi. Laat wedi tot je verbeelding spreken!

En heb je vragen? Laat het ons horen, wij hebben experts in huis.

4.44 / 5.00 of 12 justwedi.nl customer reviews | Trusted Shops