Wedi Weetjes - De puntjes op de I

Posted by WietekeK 04 May 2021 0 Comment(s)

 

 

Wedi bouwplaten voor je badkamerverbouwing - Slimme keus - Het hele wedi assortiment op justwedi.nl

 

Wedi heeft met zijn bouwplaten natuurlijk al een streepje voor op de traditionele bouwmaterialen voor je badkamer. De wedi bouwplaten hebben namelijk allemaal dezelfde sterke eigenschappen. Ze kunnen op haast iedere ondergrond worden aangebracht, zijn de perfecte basis voor tegels of pleisterwerk, zijn waterdicht, warmte-isolerend, licht van gewicht en stabiel.

De wedi bouwplaten verkorten je verbouwing, zijn gemakkelijk op maat te maken en in een handomdraai te verwerken met de wedi 610 lijm.

Tot zover de basis van alle wedi elementen!

 

Maak kennis met de handigheidjes van wedi!  Wedi construct bouwplaten, Mensolo, prefab elementen en meer!

 

Wedi heeft buiten de standaard plusplunten van de bouwplaten, ook gedacht aan handigheidjes. Bijvoorbeeld voor het maken van schappen, planken, nissen of een wastafelombouw.

 

Maak eens kennis met de wedi construct platen.

 

De wedi construct plaat is een flexibele plaat waarmee je ronde vormen kan maken. Met de wedi construct plaat heb je de vormgeving helemaal in eigen hand. De bouwplaten zijn er in verschillende diktes en zowel in dwars- als langszijde te leveren. En je hoeft niet bang te zijn dat je de plaat beschadigd en het daardoor niet waterdicht meer zal zijn. De XPS kern is 100% waterdicht en zal ook bij eventuele kleine beschadiging volledig functioneel blijven.

 

Kijk hier voor de wedi construct platen.

 

 

 

 

 

Wedi Mensolo - maak gemakkelijk je schappen in de badkamer

 

De wedi Mensolo elementen zijn ideaal voor het wegwerken van leidingen of het maken van schappen. Het zijn prefab L- en U- elementen in verschillende afmetingen. Ze helpen je heel gemakkelijk schappen te maken of je leidingen te bekleden. Je vindt de Mensolo elementen hier.

 

 

 

Wedi Sanwell nissen - Kant-en-klare nissen voor al je badkamer spullen

 

 

De kant-en-klare nissen zijn ook een slim handigheidje van wedi. Een nis in je douche is een mooie oplossing voor het stallen van al je shampoo's en badkamerspullen. Het maken van een nis is echter een goede klus. De Sanwell nis is een in de fabriek gefabriceerde nis gemaakt van de waterdichte wedi bouwplaten. Strak en snel af te werken. 

Bovendien is er ook een Sanwell nis Top oppervlak. Een afwerk element met de uitstraling van natuursteen, precies passend in jouw nis. Naadloos en chique. Absolute aanrader!

 

Bekijk hier de Sanwell nis.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wedi bathboard - Badombouw of shower

 

Het Wedi bathboard voor je bad of douche is ook een mooi weetje! Het ombouwelement is geschikt voor je bad en/of douchebak en is gemaakt van een 20mm dikke wedi plaat. De kops en langselementen zijn makkelijk op maat te maken, er hoeft geen regelwerk achter en je kunt oneffenheden opvangen door de verstelbare pootjes. Je badombouw od douchebak in een handomdraai mooi strak!

 

Je vindt ze hier!

 

Wedi showroom - Je kan het allemaal komen bekijken!

 

In Vught (Noord-Brabant) vind je onze spliksplinternieuwe opstelling in de showroom. Je kunt hier de platen en wat van onze elementen zien en bovendien zelf voelen hoe licht en toch stevig en stabiel ze zijn. Maak een afspraak en kom kijken!

 

 

justwedi.nl
4.9 / 5.00 met 72 customer reviews | Trusted Shops