Tegelen op wedi platen

 

Tegelplaat: ontwerp je eigen badkamer met de 3D tool

Binnen één week een compleet nieuwe badkamer? Dat kan met Wedi tegelplaten. Met Wedi platen bekleed je wanden in een handomdraai. Wedi tegelplaten zijn ooit ontwikkeld omdat tegelen op beton, gips en oude tegels omslachtig is. Met tegelplaten voor in de badkamer is er geen noodzaak meer om de wanden glad te strijken en ook het betegelen van de platen kan gelijk na plaatsing. Klinkt goed toch? Bestel direct tegelplaten online bij ons in de webshop.

 

Eigenschappen van een tegelplaat van Wedi

Een tegelplaat voor een badkamer is gemaakt van XPS. XPS is een kunststof hardschuim. Het is lichtgewicht. Maar dit doet niets af voor de sterkte van het materiaal. Door de gesloten celstructuur van het materiaal, heeft XPS een goede, blijvende isolatie.

 

XPS is ook goed bestand tegen vocht, wat het perfect materiaal maakt voor een vochtige badkamer. Daarnaast zijn de tegelplaten afgewerkt met een wapening en mortel. Deze mortel zorgt voor 100% waterdichtheid. Niet voor niets krijg je bij Wedi 10 jaar garantie op deze waterdichtheid.

 

Bespaar tijd met een Wedi tegelplaat

Badkamer platen over tegels zijn perfect voor een badkamerrenovatie. Bij zo’n renovatie van je badkamer heb je vaak te maken met een oude tegellaag en oude wanden. Dit betekent in de meeste gevallen dat de wand niet egaal en niet sterk genoeg is. Voor beide gevallen zijn Wedi tegelplaten de oplossing. Een Wedi tegelplaat zorgt voor een sterke wand zonder reparatie en de wand is met één plaat weer egaal.

 

Verschillende soorten tegelplaten voor de badkamer

Je bekleedt de tegelplaten voor in de badkamer met elke soort tegel. Ze bent met een Wedi tegelplaat dus niet gebonden aan een bepaald soort stijl. Van kleine mozaïek tegeltjes tot moderne grote wandtegels, met Wedi tegelplaten als ondergrond kan het allemaal.

 

 

Gehele badkamerrenovatie met tegelplaten

De tegelplaten voor in de badkamer van Wedi combineer je naar hartenlust met elkaar. Renoveer je gehele badkamer met Wedi tegelplaten en elementen. Van een tegelplaat voor het toilet of complete inloopdouches. Onder andere de volgende onderdelen vind je in ons assortiment:

 

  • Tegelplaten
  • Inloopdouches
  • Douchevloeren
  • Douchewanden
  • Badkamervloeren
  • Badkamermeubels

 

Ontwerp je eigen badkamer

Ben je klaar voor je badkamerrenovatie maar weet je nog niet precies wat je wilt of wat mogelijk is in jouw ruimte? Gebruik onze 3D-tool en stel je hele badkamer zelf samen. Met de tool krijg je een duidelijk beeld en inzicht hoe de Wedi elementen in jouw badkamer passen.

 

Lees hier meer over het toepassen van wedi Bouwplaten
4.92 / 5.00 of 25 justwedi.nl customer reviews | Trusted Shops