Wedi & Design

Bij wedi gaan kwaliteit en design hand in hand


Wedi is graag koploper in de markt van design elementen voor je badkamer of wellness. We denken graag vooruit en houden van innovatieve ideeën. 


Overweeg je een badkamer verbouwing en vraag je je af of het in jouw badkamer wel mogelijk is? Wij kunnen je het antwoord al geven. Ja dus! Met de doordachte pre-fab elementen maakt wedi het voor iedereen mogelijk de badkamer de luxe van een wellness te laten ademen!


Alle elementen zijn 100% waterdicht, te bevestigen met de wedi 610 lijm en direct klaar voor betegeling. Laat je eens inspireren in wat er allemaal mogelijk is!
Wedi Sanoasa - Zitbanken en meer met een prachtig eindresultaat


Bij wedi staan kwaliteit en de gegarandeerde waterdichtheid bovenaan het lijstje en met het montagegemak van de lichtgewicht elementen maakt wedi een eigen wellness voor iedereen mogelijk.


Neem bijvoorbeeld de wedi Sanoasa Comoda serie, die je de mogelijkheid geeft je eigen wellness bank samen te stellen. Met de zitbanken, hoekstukken en afsluitelementen, creëer je de voor jou perfecte zitbank.

Wedi Sanoasa biedt daarnaast ook losse ligbanken, desgewenst geleverd met geïntegreerde verwarming voor de ultieme relax ervaring. Of bekijk eens de zitbanken voor je douche, ideaal voor ook de kleinere doucheruimte.


Bekijk hier de wedi Sanoasa serie
Wedi Fundo Top - Je douchevloer en -wand afwerken zonder voegen


Geen tegels meer nodig in je douchehoek of op de vloer, maar de egale, strakke Fundo Top producten. Dat betekent een snelle, stijlvolle afwerking en daarnaast voegloze oplossing! De wedi Top Wall en wedi Fundo Top zijn de producten die je nodig hebt om je douchehoek in één keer strak af te werken.


Bekijk hier de wedi Fundo Top serie

Wedi Sanbath - Je wastafel, (inloop)douche of ligbad zo klaar met deze handige pre-fab elementen


De Sanbath serie biedt je een wastafel, douchezuil of badkuip die je direct neerzet en kan betegelen. Je badkamer ademt meteen luxe! Ben je op zoek naar een vrijstaande douche? Bekijk dan eens de Trollo serie. Prachtige ronde inloopdouches, halfrond of in slakvorm. Over design gesproken!


Bekijk hier de wedi Sanbath serie
4.92 / 5.00 of 25 justwedi.nl customer reviews | Trusted Shops