Justwedi Showroom = open
Laatste update: wedi showroom = open!De showroom is klaar voor bezoek! Wedi heeft zijn producten het allermooist opgesteld, zodat je precies kan zien in welke wedi producten jij kan gebruiken voor jouw droombadkamer. Daarnaast kan je ook zien hoe het eruit ziet tegen jouw achterconstructie. Een soort 'doorkijkje' zeg maar.  Perfect als je twijfelt of het op jouw constructie wel mogelijk is.


Wil je je graag laten voorlichten? Ken je wedi nog niet en ben je sceptisch? Wil je het zien en even aanraken? Heb je twijfels of het wel echt waterdicht is of zo licht van gewicht als wij je vertellen?

Maak dan een afspraak in onze showroom


We kunnen een showroom bezoek plannen onder strikte voorwaarden. Check onderstaande voorwaarden eerst. Alles oké? Maak dan een afspraak voor een showroom bezoek. Voor meer informatie of het plannen van je afspraak bel je +31(0)73-201 0007!Live Advies Gesprek - Coronaproof de showroom bezoeken - Geen vertraging in je verbouwing
Showroombezoeken plannen we altijd op afspraak. Onze visie is dat we graag de tijd nemen om echt naar je te luisteren, of de afspraak nu fysiek is of virtueel. Wij vinden het belangrijk dat je goed geïnformeerd, met een prettig gevoel en het beste advies de deur uitloopt of je call afsluit.


Door de aangescherpte regels willen we ons bij fysieke bezoeken aan strikte regels houden. Wat zijn die regels?

  • Een showroom bezoek is altijd op afspraak
  • Bezoeken met maximaal 2 personen
  • Deze personen komen uit 1 gezin
  • Er wordt door de bezoekers een mondkapje gedragen
  • Bij symptomen wordt de afspraak verzet
  • Wij houden 1.5 meter afstand, jullie kunnen rustig rond kijken en om info vragen wanneer wenselijk
  • We kunnen nu niet om tafel om alles door te nemen maar zetten graag alles voor je op een rij na je bezoek en mailen dit naar je
  • Wij zijn beschikbaar voor het plannen van afspraken op werkdagen van 9:00u tot 17:00uPlan je showroom bezoek!


Liever nog geen fysieke afspraken? Showroom-bezoek middels video-call - Het perfecte alternatief


Hoe werkt dat dan zo'n video-call?


We plannen een afspraak in de agenda en zorgen dat we voldoende tijd voor je vrijmaken. Zo kunnen we je van het beste advies voorzien.

Tijdens een video-call lopen we met jou op de Ipad door de showroom en laten je alles wat je wil zien van dichtbij zien. We nemen graag de tijd voor je! Om te horen wat je in gedachten hebt voor je badkamer en hoe we je met al onze kennis en kunde kunnen adviseren.


Daarnaast zou je bij een bezoek aan de showroom natuurlijk willen voelen aan de platen. Is het stevig, druk je het niet zo in? Voelt het solide? Is het wel echt waterdicht?
We kunnen je een sample opsturen! Een klein stukje wedi in je brievenbus, zodat je alle bovenstaande vragen zelf kunt uitsluiten.Welke producten kan je zien in de showroom?


Wedi heeft een groot aanbod aan producten, je kan tenslotte je hele badkamer bouwen met wedi. Maar wat kan je allemaal zien in de showroom?


We hebben een Sanoasa zitbank voor in je douche opgesteld met een discreto wandafvoer. Je ziet een Comoda bank en de wedi Top's voor de bankjes maar ook de scheidingswand met nis en de afwerkingen voor de nis. Je ziet een aantal opties voor de wedi douchevloeren, met verschillende drains, een wedi I-board voor de achterwand van je toilet en natuurlijk de 'gewone' wedi bouwplaat. Vergeet ook de XXL bouwplaat niet, die te gebruiken is als scheidingswand (gewoon verlijmen, ja echt!) 


Heb je nog vragen? Let us know! Justwedi heeft alle kennis en kunde in huis om jouw droombadkamer werkelijkheid te maken!


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Wedi showroom - Kom langs en laat je informeren en inspireren


Update: De showroom is bijna klaar! We verwachten dat de wedi opstelling in augustus klaar zal zijn.


Wil je wedi in de showroom komen bekijken? Geen probleem!

De showroom is de ideale plek om te zien wat de mogelijkheden met wedi zijn qua design, techniek en functionaliteit.Fundo douchevloeren


We hebben vrijwel alle Fundo douchevloeren in de showroom zodat je een goede keus kunt maken die past bij jouw situatie thuis.  Drain of put?Wedi Fundo Top en Top Wall


De prachtige wedi Tops voor zowel douchevloer als douchewand zijn zeker het bekijken waard. Met de Top verlijm je een design plaat uit één stuk tegen je douchewand of op je douchevloer. Perfect passend (met afschot) op de Fundo. Naast het feit dat je hiermee een eye-catcher in je badkamer hebt , geniet je ook het voordeel dat je geen tegelvoegen hebt die vies worden. Een win-win. 

Alle kleuren zijn bij ons in de showroom te bekijken.Hoe monteer je wedi bouwplaten?


Naast het mooie design en de slimme oplossingen kun je ook zien hoe je wedi bouwplaten monteert op verschillende ondergronden.Over de showroom


De wedi showroom is onderdeel van de showroom van De Bouwmarktshop.nl. Naast wedi kun je dus ook een blik werpen op bijvoorbeeld binnendeuren, tegels, vloeren en andere bouwmaterialen.4.94 / 5.00 of 16 justwedi.nl customer reviews | Trusted Shops