Nieuw van wedi in 2022
Al het nieuwe van wedi - Brochure van 2022


Wedi is graag innovatief, daarmee vertellen we niets nieuws. Wedi luistert graag naar zijn klant, wij zijn er namelijk van overtuigd dat er geen betere feedback is dan van de gebruikers. Daarnaast houdt wedi van vernieuwingen om zo nog sterker, nog beter en met de nieuwste slimmigheden in de markt te staan.


De afgelopen jaren werden we verwend met een groots nieuw assortiment met o.a. uitbreidingen voor de wand, het toilet en vergeet ook professionele wellness niet! Wat brengt wedi ons in 2022?Wedi bouwmaterialen voor de natte ruimte - Complete oplossingen voor je badkamer of toilet


Je kunt wedi onderverdelen in een aantal thema's. Denk aan design en vormgeving, bouwsystemen, douchesystemen en systeembadkamers.

De kracht van wedi zit hem in die modulaire systemen. Je kunt alle afzonderlijke producten met elkaar combineren totdat je je eigen droombadkamer hebt gecreëerd.


Pak die plattegrond er dus gerust bij en laat je creativiteit de vrije loop. Want wat als je de mogelijkheid hebt om een vrijstaande wand te plaatsen? Om je eigen wastafelombouw te bouwen of de inloopdouche heel ergens anders te plaatsen?


Alles is mogelijk met wedi! Bekijk de brochure van 2022 eens, daar kun je alles lezen over alle systemen.Toepasbaarheid wedi - Bijna alles kan - Je droombadkamer binnen handbereik


Heb je technisch een 'probleem'?  Wil je gaan bouwen op een houten verdiepingsvloer? Heb je een slechte muur, niet geïsoleerde ruimte of een beperking qua opbouwhoogte?  Technisch gezien heb je met wedi vrijwel altijd een oplossing. Wedi is namelijk al tientallen jaren doorontwikkeld en beweegt graag mee met de veranderingen in de markt. Zo kunnen we altijd inspelen op behoeften bij een badkamer verbouwing.


Maar ook esthetisch gezien kan wedi je badkamer tot grote hoogte brengen. De pre-fab element als de Sanbath badmeubels, de wedi Fundo ronde inloopdouches en de zitbanken, laten iedere badkamer luxe ademen. Echt waar, ook de kleinste badkamer kan met de wedi elementen omgetoverd worden tot het paradijsje zoals jij het in gedachte hebt.


Wedi wordt zowel gebruikt voor de professionele wellness als de consumenten badkamers. Dat zegt wat over de kwaliteit!


Laat je hier eens inspireren door alles wat wedi je te bieden heeft!


Bekijk hier de wedi brochure 2022

4.94 / 5.00 of 18 justwedi.nl customer reviews | Trusted Shops